Тиждень дитячої книги

/Files/images/Изображение 016.jpg /Files/images/Изображение 008.jpg /Files/images/Изображение 032.jpg

Щорічно під час весняних канікул в бібліотеках нашої країни проводиться Тиждень дитячої книги. В Україні цього року він проходить під гаслом«Дитина читає, держава дбає, Україна процвітає».. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття. Це книжкові іменини, літературні подорожі, ігри та вікторини, різноманітні конкурси та акції, презентації — і все це супроводжується приємними несподіванками.

Дуже насиченим виявився Тиждень дитячої книги в бібліотеці нашого закладу. Тут кожного дня на відвідувачів чекало щось новеньке.

28 березня 2016 року відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання-2016. Найактивніші користувачі бібліотеки ознайомили про славні традиції проведення Тижня, а також прочитали цікаві факти, вірші та вислови про книгу. Бібліотекар запросила всіх читачів на книжкову виставку-запрошення «Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає.» Відвідувачі, учні 1 – 4 класів разом з героями казок відгадували літературні загадки, кросворди та познайомилися з новими цікавими книгами, які вони тепер неодмінно прочитають.

31.03.В приміщенні бібліотеки відбулась посвята першокласників в читачі. Саме в цей день учні першого класу стали повноправними читачами шкільної бібліотеки: посвята в читачі пройшла під назвою «Країна казкова – країна книжкова».

На свято завітали персонажі улюблених дитячихказок – Незнайко та Буратіно, Баба Яга та Королева Книга. Саме вона привітала всіх зі святом, а бібліотекар розказала присутнім про значення книги та читання в житті людини. Кожен із казкових героїв представляв себе, а діти відгадували, із якої він казки.

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.