Методичний тиждень

/Files/images/20161128_134027.jpg /Files/images/20161130_142439.jpg /Files/images/20161206_105933.jpg

З 28.11.2016 р. по 02.12.2016 р. в школіпроходив методичний тиждень «Від креативної особистості вчителя – до креативної особистості учня»

Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення тижня, визначені відподальні за проведення диних заходів та відкритих уроків в рамках означеної теми. Заступником директора з навчально-виховної роботи Мокич М.С. були проведені методичні консультації для організації запланованих заходів, було подано методичні рекомендації для успішного проведення відкритих уроків.

Всі методичні заходи, заплановані в рамках тижня, були успішно проведені.

Всі три складові тижня: теоретичний курс, практикум і особливо психолого-педагогічний треніг «Я крокую до майстерності»де відпрацьовувалися окремі аспекти уроків, на які раніше не зверталася належнаувага, були проведені на відповідному методичному рівні.

На педагогічній виставці « Увага, цікавий досвід! Мій найкращий урок» вчителі не тільки представляли свої розробки, але і мотивували обрані ними форми і методи, аналізували їх ефективність та вплив на результативність навчально-виховного процесу в цілому.

На засіданні методичної ради школи були підведені підсумки проведеної роботи, вказано на окремі недоліки і упущення, розроблено методичні рекомендації за підсумками проведеного методичного тижня.

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.