Тиждень математики

/Files/images/DSCN1017.jpg /Files/images/DSCN1018.jpg /Files/images/DSCN1020.jpg /Files/images/DSCN1023.jpg

Звіт про проведення тижня математики

З 23 по 27 січня 2017 року у закладі проводився тиждень математики для учнів 5-11 класів, девізом якого були слова Блеза Паскаля:

«Предмет математики настільки серйозний, що корисно не втрачати можливостей зробити його цікавим».

До участі в тижні математики намагалася залучити учнів усіх класів. Щоб цього досягти, крім загальних міроприємств проводилися тематичні ігри і конкурси. Перший день тижня розпочався із оголошення на шкільній лінійці плану проведення тижня математики. Протягом дня учні ознайомилися з різними математичними легендами.

У вівторок учні 3 – 11 класів були учасниками гри «Математична рибалка».

У середу учні 5-11 класів, були учасниками математичної гри "Юні математики на

рідної Україні", мета гри: розширити та поглибити здобуті на уроках знання; показати можливість їх використання на практиці; викликати в учнів інтерес до математики; збудитити прагнення більше знати й розуміти; виховувати дисциплінованість, почуття обов’язку, колективізму, взаємовиручки і взаємодопомоги, патріотизм і любов до своєї Батьківщини – України.

У четвер учні 5 – 11 класів мали змогу прийняти участь у грі "Екскурсія по місту "Математичних фантазій"".

Протягом усього тижня учні розгадували кросворди, розв’язували логічні задачі і головоломки із сірниками, грали в ігри, відповідали на запитання вікторини, а також взнали багато цікавого про життя видатних математиків, історію походження математичних знаків, познайомилися із різноманітними легендами про математику.

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.